Cum platesc?

 

In acest moment, aveti la dispozitie 2 modalitati de plata:


1. Plata la livrare (Sistem ramburs)

Suma de plata va fi trecuta pe factura si va include si costul transportului. Comenzile sub 350 RON a caror destinatie se afla in aria de acoperire a societatii de curierat vor plati o suma unica , de 25 ron (TVA inclus) pentru fiecare colet. Comenzile peste 350 ron au transportul gratuit. Pentru localitatile de destinatie din afara ariei de acoperire, costul transportului va va fi comunicat de unul din consultantii nostri in cadrul dialogului telefonic de confirmare a comenzii.

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura si chitanta. Plata se efectueaza, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

 

2. Plata prin Virament Bancar cu Ordin de Plata.

S.C. Arena Romania S.R.L

J05/680/1998

CUI/CIF: RO10738928

RO66BTRL00501202735282XX

Banca Transilvania  - Sucursala Oradea


In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email la adresa cu care v-ati inregistrat pe arenaromania.ro care va contine toate detaliile de plata. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii pe e-mail la magazinonline@arenaromania.ro, atasand o copie a OP-ului.

Foarte curand va vom oferi mai multe modalitati de plata!!


Top