Termeni si conditii

Site-ul www.arenaromania.ro, numit in continuare Arenaromania.ro, este proprietatea SC Arena Romania SRL inregistrata in Oradea, str. Dimitrie Cantemir, J05/680/1998, CUI/CIF: RO10738928, si va fi numita in continuare ARENA ROMANIA.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ARENA ROMANIA SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

ARENA ROMANIA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Arenaromania.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ARENA ROMANIA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Arenaromania.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ARENA ROMANIA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

  1. Dreptul de autor a ARENA ROMANIA asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Arenaromania.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ARENA ROMANIA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ARENA ROMANIA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Arenaromania.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de ARENA ROMANIA pe site-ul Arenaromania.ro, politica de preturi

ARENA ROMANIA isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Arenaromania.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura si talon de garantie si intretinere, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ARENA ROMANIA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stoc sau  in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari ARENA ROMANIA in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari ARENA ROMANIA SRL. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

ARENA ROMANIA nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia ARENA ROMANIA SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt pozate in studio si sunt conforme cu produsele care urmeaza sa fie livrate. Datorita numarului mare de produse  in anumite cazuri produsele prezentate si cele  livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul Arenaromania.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, ARENA ROMANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Arenaromania.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. ARENA ROMANIA SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

  1. 2. Plata produselor


Plata produselor comandate de pe site-ul Arenaromania.ro.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre ARENA ROMANIA la adresa de e-mail arena@arenaromania.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ARENA ROMANIA. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. ARENA ROMANIA isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Contul bancar in care se efectueaza plata in avans este : RO66BTRL00501202735282XX.


4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid in cel putin 2 zile lucratoare in intervalul orar 10 – 17 (daca sunt exceptii, se trece alt termen). NU facem livrari prin Posta Romana. ARENA ROMANIA isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore de la data validarii comenzii. Comenzile de pe magazinul online se inregistreaza non stop ,confirmarea si livrarea efectuindu-se in urmatoarea zi lucratoare in intervalul orar 9 – 17.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 350 RON

- aproximativ 25 RON in functie de dimensiunea si greutatea coletului  pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 350 RON

Livrarea se face prin Chronos Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Chronos Curier.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului , dupa confirmarea telefonica prealabila a clientului acesta va fi introdus in baza de date a societatii Arena Romania si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic arenaromania.ro

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea AVB-ului  cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ARENA ROMANIA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ARENA ROMANIA SRLcare includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ARENA ROMANIA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ARENA ROMANIA SRL de la acest client.

5. Garantia produselor

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente , copie de pe factura fiscala si talonul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia comerciala este de 30 zile de la data achizitionarii produselor cu obligativitatea de a pastra factura de achizitie , respectiv instructiunile de utilizare primite in momentul achizitiei . Drepturile consumatorului sunt respectate in conformitate cu Leg . 449/2003 , OG 21/1992 si cu Leg. 296/2004. Prin garantia acordata nu sunt afectate drepturile consumatorului prevazute de legislatia in vigoare. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiţii normale de utilizare, pe durata perioadei de garanţie, produsul va fi reparat  gratuit sau va fi înlocuit. Următoarele situaţii duc la scoaterea produselor din garanţie: intervenţii sau reparaţii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de către cumpărător a instrucţiunilor de utilizare şi întreţinere primite o dată cu produsul. Expedierea lui la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului. Daca S.C. Arena Romania S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile de la data returnarii.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate


Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor). Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul ARENA ROMANIA sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

SC Arena romania SRL nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs . Adresa de destinatie pentru coletele retur este : Arena Romania SRL, Oradea Str. Dimitrie Cantemir 40/A jud Bihor, tel 0359809262.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ARENA ROMANIA SRL . va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

**Extras din Ord. 130/200. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Din motive de igiena lenjeria intima, slipii si costumele de baie nu se pot returna.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Arenaromania.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul Arenaromania.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ARENA ROMANIA isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ARENA ROMANIA nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii ARENA ROMANIA si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul Arenaromania.ro este gazduit de serverele unei terte firme. ARENA ROMANIA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ARENA ROMANIA nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Arenaromania.ro. ARENA ROMANIA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Arenaromania.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Arenaromania.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ARENA ROMANIA detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Arenaromania.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Arenaromania.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, ARENA ROMANIA nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ARENA ROMANIA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ARENA ROMANIA are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate

ARENA ROMANIA garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ARENA ROMANIA pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre ARENA ROMANIA nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa arena@arenaromania.ro, sau prin posta la adresa: Oradea, str. Dimitrie Cantemir 40/A , jud Bihor, fax 0359-809262.

ARENA ROMANIA se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Arenaromania.ro sunt transmise pe cale electronica, ARENA ROMANIA nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ARENA ROMANIA va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre ARENA ROMANIA sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ARENA ROMANIA, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. ARENA ROMANIA nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

ARENA ROMANIA certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

    1. dreptul de a cere ARENA ROMANIA sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
    2. dreptul de a cere ARENA ROMANIA sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
    3. dreptul de a cere ARENA ROMANIA sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
    4. dreptul de a cere ARENA ROMANIA sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa arena@arenaromania.ro sau prin posta, la adresa: Oradea, str. Dimitrie Cantemir 40/A jud Bihor. Arenaromania.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

ARENA ROMANIA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. ARENA ROMANIA nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Arenaromania.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Arenaromania.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre ARENA ROMANIA a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Arenaromania.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Arenaromania.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Arenaromania.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Arenaromania.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Top